OPATOV I ALBA G. CORRAL, I AQUEST NO ÉS EL FINAL!

3B

Tenim calor, l’estiu s’apropa i en aquesta recta final anunciem amb convicció i reverencies que l’artista visual Alba G. Corral i la banda Opatov, se sumen al cartell del Vallsonora 2015, que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Àger, entre llacs, prats i muntanyes, sota un immens cel estrellat.

Amb l’Alba G. Corral, obrim el festival a noves dimensions artístiques, utilitza la programació digital per crear fascinants paisatges visuals que ens portaran a un món imaginari. La banda Opatov, ens farà gaudir de guitarres sinuoses, de ritme sincopat, instruments de vent que ressonen, i veus reverberades.

Amb ells i The Missing Leech, Combray, The Zephyr Bones, Tiger Menja Zebra, Miquel Serra, Awwz, Ocellot I Rombo, completem el cartell del Vallsonora 2015, tot i que encara tenim sorpreses a descobrir!

Ho farem el dia 3 de juny a la Moritz a Barcelona, a partir de les 20.00 hores, en una festa on no hi podeu faltar.

P.D: Comenceu a preparar les maletes, per viure un festival al poble on sempre heu volgut passar l’estiu.

OPATOV  (Famèlic Records)

Les guitarres sinuoses, el ritme sincopat, instruments de vent que ressonen, i veus reverberades. Targeta de presentació per una banda novell que ja ha guanyat premis prestigiosos i que té disc de debut ‘Bacán’. La innocència del debutant no és nota per enlloc. Al contrari, sonen com si tinguessin una llarga vida. I si els escolteu sense saber-ne res, tingueu clar que no són de Manchester, sinó de Cerdanyola del Vallés. I amb orgull.

https://opatov.bandcamp.com/

ALBA G. CORRAL 

El Vallsonora es disposa a rebre amb tots els honors a una de les millors creadores d’art  visual del moment i d’arreu. I ho fem amb una alegria immensa perquè obrim el festival a noves dimensions artístiques. L’Alba G. Corral utilitza la programació digital per crear a temps real  fascinants paisatges visuals que ens han de portar a un món imaginari. Una experiència visual que deixa petjada al teu cervell i a la teva ànima. Al Vallsonora l’artista s’endinsarà en els espais del festival per crear moments innovidables que no us podeu perdre per res del món.
http://blog.albagcorral.com/