CONCERT- VERMUT AMB L’AUSTRALIANA AMAYA LAUCIRICA

bolo4

Seguim insistint: seguim cridant als quatre vents que volem que disfrutis amb nosaltres de la música més suggestiva i prometedora. I aquest dissabte 25 d’abril a partir de les 13h, portem amb Lo Beat Cafè Soul, i en vermut musical l’actuació de la cantant i compositora australiana Amaya Laucirica.

La cantant, d’arrels basques, presentarà  el seu últim disc ‘Sway’, produït a Melbourne per David McCluney,  home que ha treballat amb artistes de la talla de Nick Cave. Serà un viatge sonor i emocional que fa recordar als sons vaporosos i narcotitzants de Mazzy Star. Delicada música orgànica amb tocs de folk, pop, rock i psicodèlia.

P.D: T’esperem al Beat Cafè Soul! presentarem la tercera edició del Vallsonora, sortejarem abonaments  i amb bona selecció musical de la mà dels Djs del Beat Soul Cafè i Vallsonora!