RECITAL MUSICOPOÈTIC A L’HORIGINAL!

bolo3

A Vallsonora estimem la música. És més; la idolatrem sense cap tipus de complexe. I encara hi ha més: la cultura i les arts ens tornen bojos!

És per això que el proper dijous 16 d’abril a les 20:30 celebrarem un acte ple de noves actituts poètiques on els noms dels artistes presentaran algunes de les propostes més interessants del panorama actual, sempre subratllant l’estreta relació entre la música i la poesia.

Bellesa serena, creativitat i intimitat faran d’aquest un vespre que recordareu per sempre!

El lloc escollit és l’Horiginal, un espai capdavanter i de referència a la ciutat que des de fa més de 10 anys és un obrador de recitacions i noves actituts literàries.

L’acte de celebració i presentació del festival començarà a les 20:30h! Plegats, disfrutarem de les següents propostes:

 

Recitals a domicili

Els membres d’aquesta petita orquestra són inclassificables. Durant anys han ofert recitals de poesia amb música en directe a domicilis particulars. Ara, el grup alterna aquest bell costum amb actuacions en teatres, festivals i sales de concerts. Poesia musicada en estat pur.

 

Benet Rossell i Miguel Ángel Marín

Garrotins en japonès inventat. Absolutament res se li ressisteix a aquest artista multidisciplinar que concep l’obra d’art com a un continu procés de reinvenció. Acompanyat del músic Miguel Ángel Marín realitzaran una petita actuació, sempre divertida i agosarada.

 

La cousine de la galette

Júlia Rossell ens meravellarà amb la seva actuació poèticomusical. La seva veu i la música que l’acompanya no deixarà ningú indiferent.

 

Daniel Lumbreras

Artista polifacètic. Daniel Lumbreras és músic i pintor, i el detallisme i exotisme de totes les seves creacions fan que ens impregnem de felicitat calmada. Textures absorvents sense pretensions. Ens encanta!

El pèsol feréstec

Indian Runners ha publicat fa poc el seu nou disc, Cor de carn, on la música més característica del Pèsol acompanya poesia cantada i recitada, en la que la recerca del gaudi és l’objectiu principal.

 

Us hi esperem! :)