NOVES CONFIRMACIONS AL VALLSONORA!

Postal_TOTS_Nous3

Amb orgull i il.lusió, i sempre fidels a la nostra essència, confirmem que Awwz, Ocellot i Rombo se sumen al cartell de la tercera edició del festival, que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Àger, entre llacs, prats i muntanyes, sota un immens cel estrellat!

AWWZ (Freshmore)

Hipnòtica, eclèctica i sensual. La música d’aquesta jove promesa de l’electrònica, amb influència del R&B, ens elevarà al terreny més místic. Amb les seves melodies agradables i vaporoses, farà que ens preguntem si encara estem desperts o si ja somiem de fa estona.

Escolta la seva música aquí.

OCELLOT (Foehn Records)

Pop psicodèlic i folk al.lucinògen fan d’aquest quintet una de les bandes més fascinants del panorama contemporani. Experimentant amb els seus sintetitzadors, creen una música pionera, que farà que explorem els límits de la percepció a través de l’exotisme del seu so.

Escolta la seva música aquí.

ROMBO (Indian Runners)

La seva espontaneïtat, el seu so amateur i les harmonies a dues veus faran que tothom s’enamori d’aquestes dones estoiques, divertides i amb mala llet. Pop punxegut però recobert de purpurina daurada, sense complexes i ple de frescor. A ballar!

Escolta la seva música aquí.

Benvolguts, prepareu-vos per a gaudir dels sons més innovadors i estimulants! El Vallsonora s’apropa amb força!