ABONAMENTS A LA VENDA

comença

El proper 26 i 27 de juny torna el Vallsonora, el festival de música i cultura que se celebra a la Vall d Àger, a Lleida, i que enguany arriba a la seva tercera edició.

Vallsonora 2015 és una cita cultural de petit format, que aposta per una programació artística singular i amb segell propi, per propostes musicals i artístiques emergents, creatives i transgressores i per viure-les en escenaris únics i acollidors del poble d’Àger.

El festival és un cap de setmana per descobrir els artistes més emergents i creatius de l’escena independent en un poble i un paisatge de llacs, estrelles i muntanyes. És apropar-se a la música del futur en un castell medieval, el Castell de Sant Pere, i gaudir-la a la Masia de Clarà, sota un arbre mil·lenari.

El Vallsonora convida al públic a viure una experiència cultural i musical única, acompanyada d’altres sensacions, com banyar-se en un llac, volar en parapent, tocar les estrelles o fer un bon tast.

Aquell estiu de 2015

El Vallsonora 2015 serà per recordar. Un d’aquells estius mítics que queden a la memòria per sempre. Serà el pas de l’adolescència a la joventut: noves propostes, nous grups, noves aventures.

La imatge artística del Vallsonora 2015 està inspirada en les postals dels pobles i regions de la costa dels EEUU dels anys 40, que recollien elements d’interès de cada lloc.

El concepte s’ha adaptat a la filosofia del festival: música, diversió, amistat, cultura, natura, però buscant la profunditat, l’anar més enllà, a través dels colors, de la seva textura, d’imatges analògiques del poble i entorns naturals d’Àger, per explicar que el Vallsonora no és només un festival de música.

A través d’una mirada retro i vintage es vol evocar a “aquell estiu tan especial”. És una onada d’essència surfista, garatgera, que fluirà per la vall, per les muntanyes i els llacs del pre-pirineu català.

La imatge gràfica s’ha creat amb l’estudi Verdelimón i la col·laboració de la fotògrafa analògica Blanca Viñas.

Novetats abonaments: vine al festival amb l’autocar Vallsonora

Els abonaments per assistir al Vallsonora ja es poden adquirir. També enguany el festival posa a l’abast del públic el servei d’autocar Barcelona-Àger, que sortirà divendres 26 de juny i amb data de tornada el diumenge 28.
Tots aquells que es facin amb l’abonament podran gaudir d’una 2×1 per anar a l’Obervatori del Montsec, on podran veure les estrelles més a prop que mai.

El festival és pot gaudir amb família i per això els menors de 14 anys tenen l’accés gratuït al Vallsonora.

Gaudeix el Vallsonora al teu ritme

El poble d’Àger disposa de una variada oferta d’allotjaments, albergs, apartaments, càmpings, cases rurals, hostals, hotels, etc.

També la Vall d’Àger ofereix diferents activitats com passeig amb caiacs o canoes, senderisme, una nit observant les estrelles a l’Observatori del Montsec, vols en ala-delta o parapent, rutes amb BTT, i gastronomia.

El public del Vallsonora amb l’abonament podrà gaudir, properament, de diferents descomptes en diferents activitats.

Associació Cultural Vallsonora

Sense ànim de lucre, formada per membres amants d’Àger, la música i la cultura, que volem donar suport i donar a conèixer noves propostes musicals i altres manifestacions artístiques a través de concerts, exposicions i activitats que s’integrin en la singularitat històrica, cultural i ecològica d’aquest poble.