Social link Social link Social link

19 i 20 de Juliol de 2013

Àger, La Noguera (Lleida)

 • Slider Preview
 • Slider Preview
 • Slider Preview

Vallsonora - El Festival

Curiós, atrevit, apassionat, proper i lliure.

Us proposem viure una experiència cultural única, sostenible, pròxima, participativa i de qualitat: gaudir de la música, les noves tendències culturals, la natura, la gastronomia, la història o la ciència. Al Vallsonora us volem sorprendre amb una programació musical i cultural amb segell propi, i una posada en escena que sigui original. Descobrir noves propostes culturals apostant sempre per la proximitat. Una cita cultural acollidora, de petit format i que farem en escenaris singulars del poble d'Àger, a la comarca de la Noguera. En aquesta edició ens traslladem a la Masia de Clarà, un espai natural amb una alzina mil·lenària.

Desitgem que us apassioneu i gaudiu tant com nosaltres!

Us hi esperem!

ager

Àger

El festival Vallsonora se celebra al municipi d'Àger, un poble de la comarca de la Noguera, a la demarcació de Lleida. Amb gairebé 600 habitants, Àger se situa al bell mig d'una vall que porta el seu nom, sota el sector central de la serra de Montsec o Montsec d'Ares i al vessant d'un turó, coronat per les restes de la col•legiata de Sant Pere i de l'antic Castell d'Àger.

masia

Masia de Clarà

Intentant integrar-se en els espais històrics d'Àger, la Masia de Clarà serà l'escenari principal que acollirà l'oferta musical de la primera edició del festival.La masia està situada als afores del poble, en un entorn natural, i acull una alsina mil·lenària i espectacular. Per arribar-hi hi ha un camí rural de fàcil accessibilitat que us permetrà gaudir del paisatge i l'entorn fins arribar a la Masia.

ager

Castell d'Àger

Recinte fortificat d'estil romànic/neogòtic promogut per Arnau Mir de Tost el segle XI en el context de la reconquesta de la vall d'Àger i a l'entorn dels quals sorgí el poble. Aquest increíble castell, que forma part del conjunt monumental de Sant Pere, acollirà el concert de divendres.

Entrades

Programació - Artistes

Des de l'organització del festival es vol agraïr a tots els grups i artistes la seva participació, ajuda i comprensió per a ajudar-nos a fer aquest festival.

Activitats Viu La Vall

El municipi i el sector turístic i de la restauració de la Vall d'Àger ofereix diferents activitats relacionades amb el turisme actiu, la cultura i la ciència o la gastronomia. El públic del Vallsonora pot gaudir d'aquesta oferta variada d'activitats que ofereix la Vall, com passeig amb caiacs o canoes, senderisme, una nit observant les estrelles a l'Observatori del Montsec, vols en ala-delta o parapent, rutes amb BTT, i gastronomia.

Us facilitem aquest enllaç al web de l'Ajuntament d'Àger on podeu consultar la guia de serveis que ofereix el municipi.

Amb l'entrada del Vallsonora gaudireu de diferents descomptes a les activitats que ofereixen Albatros, Alsnúvols i Montsec Activa.

Allotjament

 

Service

Camping Vall d'Àger

Les cabanes de fusta o bungalows ofereixen un allotjament d'estil rústic amb capacitat per a 5 persones. Cada bungalow té un balconet amb vistes sorprenents a l'horitzó d'Àger i un jardí comunitari per gaudir de la tranquil·litat i de la natura.


Aquí trobareu les diferents tarifes dels bungalows. Si esteu interessats cal fer la reserva a través de info@vallsonora.com, on gestionarem la confirmació.

Service

Altres opcions d'allotjament

A banda del Càmping de la Vall d'Àger, el poble disposa de una variada oferta d'allotjaments (càmpings, hostals, albergs, hotels, etc). Us facilitem aquest enllaç al web de l'Ajuntament d'Àger per a obtenir més informació.

L'Associació

El festival Vallsonora està organitzat per l'Associació Cultural Vallsonora, una associació sense ànim de lucre formada per membres amants d'Àger, la música i la cultura, que té per objectiu difondre, promocionar i donar suport a propostes musicals i altres manifestacions artístiques creatives, transgressores i emergents que es generin a la demarcació de Lleida, a Catalunya i arreu, a través de concerts, exposicions i activitats que s'integrin en la singularitat històrica, cultural i ecològica d'aquest poble de la comarca de la Noguera, a Lleida.

L'Associació vol també crear sinergies, sumar coneixements i alhora establir col·laboracions per desenvolupar activitats culturals amb iniciatives que ja se celebren a la Vall i amb entitats culturals de la demarcació i d'arreu perquè es puguin desenvolupar i promocionar projectes innovadors i emergents integrats en la història, la cultura i l'entorn del poble.

Els beneficis que pugui generar el festival i altres projectes culturals que s'impulsin es destinaran d'una banda a contribuir en la rehabilitació del patrimoni històric del municipi i de l'altra a donar suport a les diferents entitats del poble per impulsar noves iniciatives culturals.


Com arribar a Àger

Des de Barcelona:

 1. Autovia A2 direcció Lleida (110 kms)
 2. Sortida 504 (Vilagrassa-Balaguer-Vall d'Aran)
 3. Carretera C-53 fins als voltants de Balaguer (27 kms)
 4. C-148 fins Balaguer - Direcció Àger (4 kms)
 5. Creuar Balaguer
 6. C-12 fins arribar a Àger (31 kms)

Des de Lleida:

 1. Carretera C-12 direcció Balaguer (23 kms)
 2. Agafar carretera C-26 direcció Alfarràs-Binèfar (6 kms)
 3. A Castelló de Farfanya girar a la dreta en direcció C-12 (3 kms)
 4. Carretera C-12 fins arribar a Àger (25 kms)
mapa

Playlist

Contacte

Per a rebre més informació sobre el festival, el procés de venta d'entrades o les reserves de les places d'allotjament podeu demanar-ho a través del nostre correu electrònic. També ens trobareu a Facebook i Twitter.

No dubteu en fer-nos arribar qualsevol mena de suggeriment o idea a l'Associació Vallsonora. Estarem encantats de poder-vos atendre amb qualsevol qüestió. Per a contactar amb nosaltres podeu escriure'ns a: info@vallsonora.com